EK Pool 2012: nu al de voetbaluitslagen van het EK voorspellen

Met de iPhone-app EK Pool 2012 kan je de uitslagen van de wedstrijden op het Europees Kampioenschap voetbal halverwege dit jaar voorspellen. Je kan meedoen met subleagues van vrienden en het laatste voetbalnieuws lezen.

EK Pool 2012 iPhone iPod touchJe kan er niet vroeg genoeg bij zijn, dachten ze bij Flexvoetbal.nl. De Nederlandse website heeft nu al een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je de wedstrijden van het Europese Kampioenschap voetbal halverwege dit jaar kan voorspellen. Je kan gratis registreren en voorspellen in de app, waarna je behaalde punten, de standen en het speelschema ook kan zien. Ook biedt EK Pool 2012 een greep uit het laatste voetbalnieuws en kan je subleagues met vrienden aanmaken.

De toepassing is qua opzet precies gelijk aan de eigen app die Flexvoetbal eerder al voor de iPhone en iPod touch uitbracht. In het hoofdmenu met negen knoppen, zijn er in eerste instantie maar vier bereikbaar: Speelschema, Standen, Nieuws en Inloggen. Daardoor houdt de app zichzelf ook staande als nieuwsbode voor het EK-schema en de bijbehorende ontwikkelingen, als je niet actief wilt meedoen aan uitslagen gokken. Als je inlogt of registreert, krijg je ook toegang tot de knoppen Voorspelling, Punten, Subleagues, Berichten en Instellingen.

Het leukste aspect van voorspellingen invullen is waarschijnlijk ze vergelijken met die van vrienden of collega’s. Dat wordt in EK Pool 2012 ondervangen met subleagues die je kan aanmaken en waarin je eenvoudig de scores van de deelnemers erop kan naslaan. Je kan ze echter niet aanmaken in de app zelf. Als je de op de knop Subleagues drukt, staat er te lezen dat die op de website van Flexvoetbal moeten worden aangemaakt. Op de website kan je je eveneens aanmelden voor algemene subleagues. Nadat je de handelingen verricht hebt, zie je de subleagues terug in de applicatie. Niet heel handig, ook niet onwerkbaar. Leuk is dan wel dat je niet alleen de totale behaalde punten kan bekijken, maar ook dat je ieders voorspelling van een wedstrijd onder een apart tabblad kan terugzien.

EK Pool 2012 is er dus vroeg bij maar zal vermoedelijk niet de enige app in zijn soort zijn als het toernooi aanbreekt. Voor de echte liefhebbers is de app echter al zorgeloos te downloaden. Hij kost niks.

Downloaden: EK Pool 2012 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2012, 12:36
Categorieën Games, Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen ek pool 2012, pools, uitslagen, voetbal, voorspelling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.