iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Windows Live Messenger voor iPhone – eerste screenshots

Er zijn screenshots vrijgegeven van de Windows Live Messenger voor iPhone van Microsoft. De chatapplicatie zou vanaf juni beschikbaar moeten komen.

In december van vorig jaar werd bekend dat Microsoft hard bezig was met een Windows Live Messenger-applicatie voor de iPhone. Er lijkt inmiddels schot in de zaak te zitten, want Neowin toont een aantal screenshots van de chatapplicatie.

Naast (uiteraard) chatten met vrienden kun je foto’s uploaden naar je gesprekpartner(s) en er komt een tab met updates van je contacten. Uit de screenshots is op te maken dat die social stream te integreren is met je Facebook-account.


Windows Live Messenger voor iPhone zou vanaf juni tegelijk met de release van de nieuwe desktopversie van Windows Live Messenger beschikbaar moeten zijn. Volgens de geruchten zal Microsoft de nieuwe applicatie aanstaande donderdag officieel aankondigen.

Chatten via het MSN Messenger-protocol was al veel langer mogelijk in chatapplicaties als eBuddy, Nimbuzz, IM+ en BeejiveIM (zie hier voor een ouder vergelijkend review), maar voor degenen die alleen via MSN Messenger chatten en meer waarde hechten aan een officiële applicatie is Windows Live Messenger voor iPhone wellicht een goede toevoeging.

Via Tweakers, met dank aan alle tipgevers.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

54 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.