Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

eBuddy voor iPhone eindelijk in de App Store (met push notificaties)

eBuddy 1.0 is vanaf nu in de App Store te vinden. Deze applicatie geeft toegang tot MSN/Live, Yahoo, AIM, ICQ, Google Talk en Facebook, waarbij je meerdere accounts kunt aanmaken en ook push notifications krijgt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ebuddyEr zijn van die projecten, die lange tijd nodig hebben om in de App Store te komen. eBuddy voor de iPhone werd al maanden geleden beloofd: in januari lekten de eerste berichten erover uit. Gelukkig hebben ze van de lange wachttijd geprofiteerd door ook nog snel even push notifications in te bouwen. eBuddy 1.0 is vanaf nu in de App Store te vinden en geeft instant messaging-toegang tot MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk en Facebook. De push-functie werkt natuurlijk alleen wanneer je iPhone OS 3.0 op je toestel hebt geïnstalleerd. De applicatie is deels ontwikkeld door Peperzaken (de ontwikkelaar van NU) en bevat een aantal handige snufjes. Zo moet je de iPhone schudden om een buzzer te sturen en zie je wanneer mensen aan de andere kant bezig zijn te typen.


Ook zie je meteen wanneer je nieuwe berichten hebt binnengekregen. De applicatie maakt automatisch opnieuw verbinding wanneer deze is weggevallen. Tussen de verschillende chats kun je wisselen met een vingerveeg op het scherm. Natuurlijk kun je ook persoonlijke berichten en statusmeldingen instellen vanuit de app en een groepschat starten. Handig is verder, dat je per IM-netwerk meerdere accounts kunt gebruiken. Voor de volgende versie is alvast de ondersteuning voor landscape-berichten gepland. eBuddy is verkrijgbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands.

Downloaden: eBuddy 1.0 (gratis)

Reacties: 108 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.