eBay voor iPad krijgt berichten en notificaties

eBay for Mobile heeft op de iPad een update gekregen, met notificaties en een berichtenfunctie, mogelijkheid om feedback achter te laten en vragen te stellen aan de verkoper.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ebay ipadeBay is in Nederland nooit zo populair geworden als Marktplaats. Maar daar zullen ze bij eBay niet wakker van liggen: beide websites zijn namelijk in handen van dezelfde eigenaar. Mensen die internationaal willen handelen, kunnen niet om eBay heen. Natuurlijk kun je voor het zoeken en beheren van de eBay-objecten terecht op de iPad, dankzij een app die zojuist een update heeft gekregen. Versie 1.2 biedt een berichtenfunctie en notificaties, de mogelijkheid om een verkoper vragen te stellen en een optie om meer items van dezelfde verkoper te zien. Ook heeft eBay het mogelijk gemaakt om vanuit de iPad-applicatie feedback achter te laten over een koper of verkoper.

eBay heeft ook een aantal bugfixes doorgevoerd en is van plan om in de toekomst nog meer functies toe te voegen. Toch loopt de applicatie nog wat achter op de iPhone-versie. Het bekijken van items gaat op het grote scherm wel een stuk makkelijker. De nieuwe notificatiefunctie waarschuwt bijvoorbeeld wanneer de biedingen op een bepaald item bijna zijn afgelopen.

Downloaden: eBay for iPad (gratis)

ebay mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2010, 23:07
Categorie Diensten
Onderwerpen ebay, ipad, marktplaats, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.