Let’s Golf 2 HD voor de iPad verschenen

Lets Golf 2 HD is op de iPad verschenen. Deze golfgame is een opvolger van Let's Golf en speelt zich af bij 108 holes op 6 verschillende locaties.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

lets golfLet’s Golf 2 is de opvolger van de populaire golfgame voor de iPhone en iPad. In de App Store is eerder vandaag de opvolger ervan verschenen: Let’s Golf 2 HD, geoptimaliseerd voor de iPad. In deze nieuwe versie vind je 8 spelkarakters in 3D, die je kunt voorzien van aangepaste kleding en materiaal. In de game moet je maar liefst 108 holes langs, op 6 verschillende locaties. Van Winter Wonderland in Groenland tot een tempel van de Azteken tot het bosrijke Beieren, er is variatie genoeg. Op elke plek vind je andere uitdagingen. De spelers zelf hebben ook verschillende vaardigheden.

Hebben je vrienden de game ook geïnstalleerd, dan kun je op drie verschillende manieren een multiplayer-spelletje doen. Het werkt lokaal via Bluetooth of Wi-Fi, maar ook online via Wi-Fi waarbij de andere spelers niet in de buurt hoeven te zijn. Heb je geen vrienden, dan kun je ook de competitie aangaan met andere spelers wereldwijd via Gameloft LIVE. Er zijn meerdere spelvarianten, waaronder een Career Mode en een Shoot Out, waarbij je bij elke hole steeds een speler moet verslaan. Met de spelvariant Closest to Pin moeten alle spelers met één slag proberen om zo dicht mogelijk bij de hole te komen. De game is alleen geschikt om op de iPad te installeren.

Gameloft organiseert ook een Game Hunter Challenge, waarbij elke 10e persoon die over een bepaalde nieuwe titel een Twitter-berichtje publiceert, de game gratis krijgt.

Downloaden: Let’s Golf 2 HD (€3,99)

lets-golf-hd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2010, 23:07
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, golf, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.