Easy Calendar krijgt betaalde in-app kalenders voor sport en vakanties

Easy Calendar biedt voortaan betaalde agenda's van JoulesMedia aan met wedstrijden, beurskoersen, het weer op locatie en nog meer.

Easy Calendar iPhone iPod touch agenda-appIn navolging van de Nederlandse agenda-app Week Calendar, biedt nu ook de ándere grote Nederlandse agenda-app op de iPhone kalenders aan tegen bijbetaling. Easy Calendar biedt voortaan dezelfde in-app kalenders als Week Calendar, aangeleverd door JoulesMedia. Tegen betaling van 89 cent per stuk, zet je zo Nederlandse feestdagen en schoolvakanties in de agenda, beurskoersen, het weer of de programma’s van allerlei sportcompetities.

De agenda’s zijn gesplitst in de tabbladen Populair en Categorieën. De eerste verwijst naar de agenda’s van officiële feestdagen (inclusief schoolvakanties basisonderwijs en middelbaar per landsdistrict), wedstrijden in de Eredivisie waarvan je per club kan aangeven of ze in de agenda terecht komen, wedstrijden in de Jupiler League en het weer. Onder categorieën komen daar nog kalenders voor beurskoersen van de AEX, AMX, DAX 30, Dow Jones 30 en FTSE 100 bij en kan je je abonneren op agenda’s voor basketbal, hockey, ijshockey, tafeltennis, amateurvoetbal en volleybal. Onder het kopje Wereldwijd Diversen tref je ten slotte Naamdagen en Maanstanden.

De agenda’s van JoulesMedia worden indien nodig meermaals bijgewerkt. Het is niet zo dat je bijvoorbeeld alleen de voetbalwedstrijden van je favoriete Eredivisieclub in de agenda zet als je kiest voor een club. Nee; de ontwikkelingen in de wedstrijden worden elk kwartier ververst en na afloop zie je de eindstand in je agenda terug. Op die manier worden ook de beurskoersen bijgehouden: per kwartier ververst, met uiteindelijk de eindstand van de dag die in je agenda zichtbaar blijft.

Easy Calendar weekoverzicht Easy Calendar in-app agenda's

Easy Calendar is een hooggewaardeerde agenda-app. De applicatie krijgt de handen op elkaar voor de snelheid waarmee je een nieuwe afspraak kan invoegen: aanvankelijk hoef je alleen de tijd en de naam van de afspraak in te vullen. Meer opties krijg je met één druk meer. De agenda heeft daarnaast de overzichtelijke vorm van een papieren agenda, met de maandag, dinsdag en woensdag links in beeld en de rest van de week rechts. Deze Nederlandse app van Tom van Zummeren heeft een gemiddelde App Store-beoordeling van 4,5 sterren op 3.132 waarderingen.

Downloaden: Easy Calendar (€1,79, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2013, 20:26
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen activity, beurs, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.