Dynavix navigatiesoftware voor iPad afgeprijsd

Dynavix is een relatief onbekend aanbieder van navigatiesoftware op de iPad en iPhone. Alle apps zijn momenteel afgeprijsd. Er is keuze uit Benelux, Europa, West-Europa en diverse regio's. Dynavix benadrukt de gebruiksvriendelijkheid, ook voor beginnende gebruikers.

dynavix-ipadZoek je navigatiesoftware op de iPad, dan heb je momenteel nog niet zoveel keuze. Blijkbaar zien de fabrikanten het net zitten om met een iPad aan de autoruit te gaan rijden. Navigon is al wel aangepast voor de iPad, TomTom nog niet. Dynavix is een relatief nieuwe aanbieder, die momenteel de app in prijs heeft verlaagd naar een niveau dat onder die van de bekende merken ligt. Er zijn apps voor Benelux, Europa, West-Europa en regio’s zoals Italië, Spanje/Portugal en Scandinavië. Sterk punt volgens de makers is de intuïtieve interface die ook geschikt is voor beginnende gebruikers.

Dynavix biedt bijvoorbeeld Clever Route, waarbij de route-ervaringen van andere automobilisten worden gebruikt om de beste route te vinden op een bepaald tijdstip. Als er op een locatie vaak file staat op een bepaald tijdstip, zorgt Dynavix voor een andere route. Verder biedt Dynavix de mogelijkheid om eigen POI’s te importeren via een .csv- of .ov2-bestand. De app is naar wens met een zwarte of witte interface te gebruiken. Ook achtergrond, kaartkleuren, infopaneel, skins en auto-icoontje zijn aanpasbaar.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2011, 20:33
Categorie Navigatie
Onderwerpen ipad, korting, Navigatie, slingbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.