Dryer Bro voor iPhone waarschuwt wanneer wasgoed klaar is

Dryer Bro is een app die waarschuwt wanneer je wasgoed klaar is. De app kan daarbij meerdere mensen waarschuwen, zodat mensen die een wasmachine delen weten wanneer de volgende persoon aan de beurt is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dryer broDe iPhone-app Dryer Bro is een nieuwe app voor iPhone en iPod touch, die waarschuwt wanneer je was klaar is. De app gebruikt daarvoor de accelerometer van de iPhone en die merkt zodra de wasmachine niet meer schudt. De app is vooral geschikt in huishoudens waar meerdere mensen de wasmachine willen gebruiken, zoals in een studentenhuis. Eerst moet je uitvechten wie als eerste de wasmachine mag gebruiken en wiens iPhone wordt opgeofferd. Je legt de iPhone op de wasmachine (in de hoop dat ‘ie er niet vanaf valt) en vult de namen van je huisgenoten (bro’s) in.

Zij ontvangen een sms’je of telefoontje zodra de was klaar is, zodat de volgende persoon weet wanneer ‘ie aan de beurt is. De app is gratis, maar wel voorzien van iAds-advertenties. De bedenker woont in een huis met 11 jongens waar altijd ruzie over de wasmachine is. Ze willen allemaal de wasmachine tijdens het weekend gebruiken, maar niemand weet wanneer er een wasje klaar is. In Nederland zou je problemen kunnen hebben met het gebruik van deze app, want het versturen van sms-berichtjes verloopt via een externe aanbieder, Twilio.

Een soortgelijke app bestond eerder al om te kijken wanneer je popcorn klaar is: SmartPop. Deze app luistert naar het ploppen van de maïskorrels en waarschuwt wanneer het ploppen ophoudt.

Downloaden: DryerBro (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2011, 19:51
Categorie Diensten
Onderwerpen auto, wasmachine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.