Videochatten met zes personen: ooVoo ook op de iPhone

De dienst ooVoo stelt je in staat om met 6 mensen tegelijk te videochatten. In de gratis versie kun je met 3 personen tegelijk kletsen. Ook kun je audiochat en tekstberichten gebruiken.

oovoo mobileAanbieder ooVoo heeft de langverwachte iPhone-applicatie uitgebracht, waarmee je met z’n zessen kunt videochatten. Je kunt met 5 vrienden via de webcam kletsen op de iPhone, een Android-toestel of je desktop. Wel moet één van de deelnemers een maandabonnement hebben genomen, anders ben je namelijk beperkt tot drie deelnemers. Je kunt ook audiogesprekken voeren en tekstberichtjes uitwisselen. De app werkt op de desktop via Mac en Windows-pc; zij krijgen de berichtjes in hun browser binnen. Op mobiele apparaten zoals de iPhone worden 3G en Wi-Fi ondersteund. ooVoo bevat heel wat functies maar voor sommige moet je betalen. Je kunt vanaf 9,99 dollar per maand een abonnement afsluiten, waarbij je geen reclamebanners meer te zien krijgt. Ook heb je dan 500 belminuten naar vaste nummers. Wil je meer, dan kun je ook voor $29,99 per maand een abonnement afsluiten.

Toch zal voor de meeste mensen de gratis versie genoeg functies hebben. De kans dat je met meer dan drie personen wilt videochatten is immers niet zo groot. Een aanpassing voor de iPad is nog niet gedaan, maar je kunt de app wel als niet-geoptimaliseerde app op dat apparaat gebruiken.

Downloaden: ooVoo (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2011, 16:44
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, videochat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.