Drawing Master: gratis leren tekenen op je iPad

Drawing Master is een iPad-app waarmee je kunt leren tekenen op de iPad. De app bevat diverse voorbeelden die je kunt natekenen, zoals een aap, varken, konijn of olifant.

aap drawing masterIn de App Store zijn al diverse tekenapplicaties te vinden, zoals Adobe Ideas. Maar die gaan er vanuit dat je al kunt tekenen. Wie nog wel wat tekenervaring wil opdoen, kan terecht bij Drawing Master. Kies een kleur en de app vertelt je aan de hand van tutorials hoe je bepaalde dieren en objecten moet tekenen. Je volgt de vormen die op het scherm te zien zijn en voor je het weet teken je een aap of een konijn. Ook leuk voor kinderen.

Drawing Master heeft gekozen voor het uiterlijk van een schoolbord. Je kunt met de wisser fouten herstellen en er is ook een zoomfunctie om details te kunnen uitwerken. Daarnaast zitten er nog een paar kleine grapjes in, zoals een lamp die je kunt uitschakelen. Deze app kost normaal €0,79 maar is tijdelijk gratis te downloaden. Je kunt diverse voorwerpen leren tekenen, zoals een slak, schaatsen, olifant, varkentje of skiër.

Downloaden: Drawing Master (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2011, 16:54
Categorie Amusement
Onderwerp tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.