Draw Jump van Electronic Arts op de iPad verschenen

Draw Jump is een nieuwe game van Electronic Arts, waarbij je moet zorgen dat een raket zo hoog mogelijk komt, door trampolines met je vinger te tekenen en brandstofcellen van zonnebloemen mee te pakken.

draw jumpElectronic Arts heeft een nieuwe game voor iPhone en iPad uitgebracht in de App Store, waarbij het doel is om zo hoog mogelijk te springen. Waar hebben we dat eerder gezien? Inderdaad, bij games als Doodle Jump, die helaas nog niet in een versie voor de iPad is verschenen. Bij Draw Jump is wel voor een iets andere aanpak gekozen. Je moet namelijk lijnen trekken met je vinger, zodat een trampoline ontstaat. Hoofdfiguur in de game is Cosmo, een raket die zo hoog mogelijk wil komen.

Cosmo gebruikt echter geen raketbrandstof, omdat hij lief voor het milieu is. In plaats daarvan springt hij met trampolines naar boven. Draw Jump is gemaakt door gamestudio Pear Comp en is gemakkelijk te spelen. De iPad-versie heeft HD-graphics die zijn geoptimaliseerd voor het grotere scherm.

draw jump ipadElk lijntje dat je tekent is een trampoline, waarop Cosmo zal springen. Je moet steeds blijven tekenen, zodat Cosmo steeds hoger kan springen. Eenmaal onderweg verlaat je de aarde en spring je omhoog naar sterren en planeten vol hotdogs en andere merkwaardige items. Onderweg kun je zonnebloemenbrandstofcellen meepakken om een boost te krijgen.

Downloaden: Draw Jump (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2011, 19:54
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.