Chop Chop Ninja HD vandaag gratis

Chop Chop Ninja HD is vandaag gratis te downloaden. In deze game ben je een ninja, die de dochter van de keizer moet redden met ninjakunsten en gevechten. Er zitten 10 levels in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

chop chop ninjaChop Chop Ninja is vandaag de gratis game bij FreeAppADay. Niet alleen de iPhone-versie is gratis, maar ook de HD-versie voor de iPad. Ooit stond het in 40 landen op nummer 1 als meest gedownloade avonturengame. In de game ben je een ninja, die de dochter van de keizer moet redden. Je komt daarbij vijanden tegen en moet 10 verschillende omgevingen ontdekken om de prinses te redden. Daarbij pas je ninjakunsten toe om de vijanden van je af te slaan, objecten te vernietigen en valkuilen te vermijden.

Deze platformgame heeft een cartoonachtig uiterlijk, zonder virtuele joystick of knoppen. Je hebt alleen je vingers nodig voor het rennen, springen, klimmen en vechten. Je kunt daarbij ook bij muren omhoog klimmen of objecten wegduwen, waarbij de wetten van de zwaartekracht gelden.

Tien verschillende levels en speciale vaardigheden maken dit een leuke game om te hebben. Verborgen objecten in elk level maken het ook bij meermaals spelen leuk. Normaal kost de game €3,99.

Downloaden: Chop Chop Ninja HD (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:29
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.