Update voor TomTom (West-)Europa: kaarten, flitsers, Homer Simpson

De navigatiesystemen TomTom Europa en TomTom West-Europa voor de iPhone zijn bijgewerkt naar een nieuwe versie. Daarin is 15 procent van de wegen aangepast, zijn er flitsers beschikbaar en leest Homer Simpson de instructies voor.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

TomTom voor iPhone flitslocatieEr zijn updates verschenen voor de iPhone-applicaties TomTom Europa (€89,99) en TomTom West-Europa (€69,99). De nieuwe versies hebben bijgewerkte kaarten waarop 15 procent van de wegen is aangepast. Dat is volgens de fabrikant van navigatiesystemen gelijk aan het percentage wegen dat per jaar verandert. Tevens zijn de TomTom-apps gratis voorzien van een database met locaties van vaste flitsers. Wil je die blijven bijwerken, dan betaal je dertig euro per jaar. Dat lijkt misschien veel, maar aangezien een snelheidsboete al snel twee keer zoveel kost, is het misschien wel een slimme investering, waarbij overigens niet wordt gezegd dat wij te hard rijden in enige mate aanmoedigen.

Op de iPhone-pagina van TomTom zie je in welke landen de flitsendienst wordt ondersteund.

De laatste aanvulling van de updates is de stem van Homer Simpson. Voor niets gaat de zon op: navigatiespecialist Simpson kost 4,99 euro. Al is het is misschien geen gelukkig huwelijk, Homer en een navigatiesysteem… d’oh! Eerder lazen C-3PO, Han Solo en Darth Vader al de route voor.

Downloaden: TomTom West-Europa (€69,99)
Downloaden: TomTom Europa (€89,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2011, 14:53
Categorie Navigatie
Onderwerpen Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.