Disc Drivin’ HD: 20 racegames tegelijk op je iPad

Disc Drivin' HD is een nieuwe game op de iPad. In deze rondengebaseerde racegame kun je maximaal 20 wedstrijden gelijktijdig spelen, lokaal of online.

disc drivinDisc Drivin’ HD is een nieuwe rondengebaseerde racegame voor de iPad van Pixelocity. Deze game was al eerder uitgebracht op de iPhone, maar heeft bij deze iPad-versie een compleet nieuwe interface gekregen, om beter gebruik te maken van het grotere scherm. Je kunt een race starten, vrienden uitnodigen en met ze chatten. Er zitten 12 levels in, 6 power-ups en de mogelijkheid om 20 games gelijktijdig te spelen, zowel online als lokale multiplayer-versie. Onderweg kom je gekke obstakels tegen en moet je springen over objecten. Je vindt bijvoorbeeld olievlekken en bommen op je pad, maar ook bumpers en hellingen.

disc drivin ipadBijzonder aan deze game is dat je niet alleen offline kunt spelen. Je zult dus altijd vrienden moeten vinden om een spelletje te doen, hetzij vrienden die je kent of wildvreemden via de online multiplayerfunctie. Lokaal spelen kan via Wi-Fi, Bluetooth of pass-and-play op een enkele iPad met maximaal 8 personen. Je krijgt een push notificatie wanneer het jouw beurt is.

Downloaden: Disc Drivin’ HD (€2,39)
Ook verkrijgbaar: Disc Drivin’ voor iPhone (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2011, 10:12
Categorie Games
Onderwerpen game, ipad, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.