Groepsmail sturen met Group Email Solution voor iPhone

Group Email Solution is een app waarmee je een e-mail naar een groep mensen kunt sturen. Je kunt daarbij ook sjablonen/templates gebruiken voor veelgebruikte teksten.

group emailGroup Email is een app waarmee je meerdere mensen een e-mailbericht kunt sturen. Je kunt deze e-mailberichten voorzien van een bijlage of bestanden die je via iTunes Bestandsdeling op je iPhone hebt geladen. Je kunt meerdere groepen aanmaken vanuit een lijst of een lijst met contactpersonen en je zit daarbij niet vast aan de mensen die al in je adresboek staan. Bovendien kun je sjablonen maken voor e-mailberichten die je vaak stuurt. De app heeft nu een update gekregen, waarmee het ook mogelijk wordt om HTML-berichten te sturen. Je kunt dit handmatig doen door de HTML-code handmatig in te tikken, maar een eenvoudiger manier is om via iTunes Bestandsdeling een HTML-bestand te uploaden. Op dezelfde manier kun je tekstbestanden uploaden, die je als e-mail wilt versturen.

Je kunt daarnaast ook PDF-bestanden en andere bijlagen meesturen, die je eveneens via iTunes Bestandsdeling uploadt. Vervolgens voer je in welke groep het bericht moet ontvangen, waarbij je ook een bcc-mailtje kunt sturen (zodat de ontvangers elkaar niet kunnen zien). Het tabblad History toont alle berichten die je eerder hebt gestuurd.

Downloaden: Group Email Solution (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2011, 23:57
Categorie Productiviteit
Onderwerp e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.