Demon Cam wegens Halloween tijdelijk gratis te downloaden

Special effects-studio VideoCoPilot bracht in augustus de app Demon Cam uit. In verband met Halloween is de app voor ongeveer drie dagen lang gratis te downloaden in de App Store.

Demon CamIn augustus dook de bewerkings-app Demon Cam op in combinatie met een indrukwekkende trailer. Door een video van jezelf te schieten en aan te geven waar je ogen en mond zich bevinden, kun je jezelf in een monster veranderen. VideoCoPilot, een bekende special effects-studio, werkte aan de app. Eerder hielpen zij mee met de special effects voor televisieserie Fringe en de recente Star Trek-film. In verband met Halloween is de app tijdelijk gratis te downloaden.

Hoewel je met Demon Cam slechts een leuk truukje kunt uitvoeren, is de app zeer positief ontvangen. Op het moment van schrijven heeft de app een gemiddelde waardering van 4,5 sterren, op basis van 133 waarderingen. De tien waarderingen van de laatste versie geven hem een gemiddelde score van vijf sterren.

Ontwikkelaar VideoCoPilot belooft dat de app vanaf 31 oktober drie dagen lang gratis te downloaden is. Of de actie ook voor ons precies op 2 november eindigt moet natuurlijk nog blijken: de ontwikkelaar hanteert Amerikaanse tijdzones.

Downloaden: Demon Cam (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2011, 12:40
Categorie Amusement
Onderwerpen halloween, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.