ActionNotes voor iPad: notitieblok met geïntegreerde takenlijst

ActionNotes is een notitieblok met ingebouwde takenlijst. Aan de hand van kleurcodes zie je snel welke notitie bij welk onderwerp hoort. ActionNotes is gemaakt door de Belgische ontwikkelaar Netwalk.

actionnotesActionNotes is een app van de Belgische ontwikkelaar Netwalk. Met deze app kun je notities maken op de iPad, met als extraatje dat je er ook nog taken mee kunt beheren. Om de app zo overzichtelijk mogelijk te houden is gekozen voor gekleurde tabbladen. ActionNotes wil het iPad-notitieblok dat standaard op de iPad wordt meegeleverd, vervangen. Nu zijn er al eindeloos veel notitie-apps verkrijgbaar, maar Netwalk probeert de koper over te halen met een simpele app, die er toch erg stijlvol uitziet.

Juist door gebruik van kleurcodes en de manier waarop informatie over de schermen is verdeeld, kun je er meteen mee aan de slag. Je kunt werkgerelateerde notities en taken bijvoorbeeld oranje maken, en persoonlijke notities voorzien van een rode kleur, zoals hieronder is gedaan. Heb je notities gemaakt, dan kun je ze delen via e-mail. Synchronisatie met andere agenda-apps of met Outlook of Google Docs behoort helaas niet tot de mogelijkheden. De nadruk ligt op gebruiksgemak, niet op het bieden van zoveel mogelijk functies. Wie dat aanspreekt, kan voor €2,39 deze Belgische notitie-app in bezit krijgen.

Downloaden: ActionNotes (€2,39)

action notes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2011, 10:02
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.