SoundCloud genres kiezen

SoundCloud voor iPhone raadt je actiever nieuwe muziek aan

SoundCloud voor de iPhone is beter geworden voor nieuwe gebruikers. Kies je favoriete genres en de app raadt je artiesten en muziek aan.

SoundCloud genres kiezenSoundCloud gaat in de versnelling om nieuwe gebruikers aan zich te binden. Tot dusver was het logisch dat je de site leerde kennen omdat een bevriende dj er zijn of haar muziek opzette en vond je vanuit dat punt nieuwe muziek en kanalen om te luisteren. De nieuwste update van SoundCloud voor iPhone en iPad zorgt ervoor dat je als binnenkomer meteen je weg kan vinden in de app. Na de vraag welke genres je wilt horen krijg je de artiesten en kanalen aangeraden.

Net als bijvoorbeeld Twitter, blijft SoundCloud je actief aanraden welke artiesten je leuk kan vinden om te volgen. Daarnaast is de integratie met Facebook verbeterd in de applicatie. Door de toepassing te koppelen aan Facebook, word je automatisch verbonden met vrienden op het sociale netwerk die ook SoundCloud hebben, en volg je artiesten die je eerder je like hebt gegeven.

SoundCloud lijkt in ieder geval geen opstartproblemen te hebben na de laatste update. Dat klinkt misschien logisch, maar al tweemaal gebeurde het dat de app vastliep of zelfs bij het opstarten al crashte na een update van de applicatie.

Downloaden: SoundCloud (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2013, 13:23
Categorie Muziek
Onderwerp soundcloud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.