De iPhoneclub Widget!

Vanaf vandaag hebben we een eigen iPhoneclub Dashboard widget voor Mac OS X. De widget laat de laatste 10 artikelen van de frontpage zien.

iPhoneclub WidgetVanaf vandaag hebben we een eigen iPhoneclub Dashboard widget voor alle Mac OS X-gebruikers (10.4.3 en hoger). De widget laat de tien meest recente artikelen van de frontpage zien en ververst zichzelf automatisch na 15 minuten. Een refresh kan je eventueel forceren door een Option+klik (Alt-klik) te doen in de onderste balk.

Met de zoekfunctie rechts onderaan in de widget is het mogelijk om direct op de iPhoneclub-website te kunnen zoeken. Omdat de widget vooralsnog gebruikmaakt van de normale iPhoneclub RSS-feed via FeedBurner zullen de artikelen met enige vertraging in de widget verschijnen (maximaal 20 minuten). De achterzijde van de widget (bereikbaar door rechtsboven op de I te klikken) heeft verder een aantal handige links naar populaire onderdelen op iPhoneclub.nl.

iPhoneclub Widget voor Mac OS X

iPhoneclub Widget - achterzijde

Download: iPhoneclub widget v1.0

Veel plezier ermee!

Toevoeging iPhoneclub.nl: Hij wil het zelf hier niet vertellen, maar de widget is geheel gemaakt en ontworpen door Richard (ironmanixs). Nodeloos om te zeggen dat wij supergelukkig zijn met de widget en de bijdragen van Richard in het algemeen. Kerel, bedankt voor alles!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2008, 21:39
Categorie Diensten
Onderwerpen dashboard, iPhoneclub, mac os x, rss, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.