DiskAid: gebruik je iPhone als externe disk

DiskAid is een tooltje voor Windows en Mac waarmee je toegang krijgt tot het bestandssysteem op de iPhone en iPod touch. DiskAid is gratis en stelt je ook in staat om mappen te maken en te hernoemen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Disk AidDiskAid is een tool voor Windows en Mac waarmee je je iPhone (of iPod touch) als externe disk kunt gebruiken. Daarmee wordt het makkelijker om bestanden en mappen tussen je iPhone en iPod touch uit te wisselen. Het gaat hier om een gratis programma die automatisch je iPhone detecteert zodra je deze met de computer verbindt. Daarna kun je bestanden en mappen kopiëren tussen je iPhone en je computer, maar ook allerlei handelingen uitvoeren zoals het maken en hernoemen van mappen.

Diskaid MacDiskAid is een programma van DigiDNA, een ontwikkelaar die eerder al TuneAid uitbracht. Dit is een programma voor iPod-gebruikers waarmee je in noodgevallen de muziek van je iPod kunt halen, bijvoorbeeld wanneer je harddisk is gecrashed. DigiDNA brengt nog meer muziektooltjes uit, zoals TuneDNA en MooDNA.

Meer info: DiskAid

Het is vandaag helaas niet mogelijk om op nieuwtjes te reageren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2008, 4:06
Categorie Diensten
Onderwerpen externe, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.