David Guetta brengt eigen djay-app voor iPhone uit

David Guetta heeft zijn eigen dj-app. Een speciale versie van de app djay bevat muzieknummers van de bekende dj en producer. Ook zitten er wat extra functies in ten opzichte van de standaard djay voor iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

david-guetta-djayDe makers van de djay-app hebben een speciale David Guetta Edition uitgebracht. Deze bevat dezelfde functionaliteit als de gewone app djay, maar met diverse extra’s. Daar betaal je dan ook wel een premium-prijs voor: €5,99 kost deze speciale uitvoering. De David Guetta Edition van djay is genoemd naar de bekende dj en producer.

Het bevat vijf bekende electronica-tracks van Guetta, afkomstig van de deluxe-uitvoering van zijn nieuwe album ‘Nothing But The Beat‘. Ook zit er een live sampler bij, met 12 exclusieve geluidjes, samengesteld door Guetta zelf. Ze bestaan uit 6 synth-geluiden en 6 drum-beats. Daarnaast is de app natuurlijk ook gewoon als draaitafel te gebruiken. Ten opzichte van de normale djay-app bevat deze David Guetta-versie een aantal exclusieve portret- en landscape-designs. Je hebt vanuit de app direct toegang tot de muzieknummers op je iPhone. Een automatische mixmodus helpt je op weg als je geen inspiratie hebt en je kunt automatisch tempo en beat laten matchen via de BPM-sync-optie.

Downloaden: djay David Guetta Edition (€5,99)
Ook verkrijgbaar: djay voor iPad (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2011, 21:48
Categorie Muziek
Onderwerpen dj, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.