Tennis in Minutes HD: leer tennissen op je iPad

Tennis in Minutes is een app waarmee je leert tennissen. Deze app leert je stapsgewijs de spelwijze en de techniek van het tennissen.

tennis in minutes iconVoor elke hobby is er wel een cursus op de iPad te vinden. Tennis in Minutes HD is een mooi voorbeeld daarvan: hiermee kun je leren tennissen als je beginner of al iets gevorderd bent. Met behulp van lessen leer je de tennistechniek. Je begint met de warm-up-oefeningen aan het begin van elke les en volgt daarna stap voor stap de aanwijzingen. Tennis lijkt misschien een heel eenvoudige sport, waarbij je met een racket tegen een balletje slaat, maar om de techniek en de theorie te leren moet je weten hoe het spel gespeeld wordt. Deze app probeert dat te doen.

Het zal geen vervanger zijn van een echte tennisleraar en je zult zelf de tennisbaan op moeten gaan om de vaardigheden te leren, maar deze app helpt je een stuk op weg. In de app kun je je voortgang in de gaten houden, aan de hand van categorieën precies leren wat je wilt weten en je kunt bij vragen terecht op de website. De app zal worden uitgebreid met nog meer lessen.

Downloaden: Tennis in Minutes HD (€2,39)

ipad-tennis-in-minutes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2011, 19:30
Categorie Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.