ZenToDone+ takenlijst voor iPad dit weekend gratis

Zen To Done, het productiviteitssysteem van Leo Babauta, is omgezet naar de app ZenToDone+, geschikt voor iPhone en iPad. Je kunt hiermee zonder afleiding je taken plannen op een zen-manier.

zen-to-doneZenToDone+ is een takenlijst waarvan de naam al aangeeft waar hier de nadruk op ligt. ZenToDone+ gaat om rust in je hoofd, taken afwerken zonder te worden afgeleid. De nadruk ligt op het afhandelen van taken, niet op het opeenstapelen van zoveel mogelijk taken. Het is gebaseerd op een productiviteitssysteem met de naam Zen To Done, gemaakt door de bekende lifestyleblogger Leo Babauta van de website zenhabits.net. Om productief te blijven moet je dingen zo eenvoudig mogelijk houden, beweert Leo. Normaal betaal je €3,99 voor deze app, maar dit weekend kun je ‘m gratis downloaden.

Sinds een paar dagen is deze app universeel geworden en dus ook ideaal om je beslommeringen te plannen op de iPad. Bij de laatste update zijn ook wat wijzigingen in de gebruikersinterface doorgevoerd, zijn er fouten opgelost en een extra voorkeurscherm toegevoegd om je gewoontes te kunnen plannen.

Deze app is maar tijdelijk gratis, dus wacht niet te lang.

Downloaden: ZenToDone+ (normaal €3,99 – nu tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2011, 20:58
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.