Dating-app Badoo krijgt update: credits en Facebook-foto’s toevoegen

Ontmoet Nieuwe Mensen op Badoo heeft een update gekregen voor de iPhone en iPod touch. Je kan nu in-app credits kopen om jezelf prominenter in beeld te brengen en Facebook-foto's toevoegen.

Badoo Ontmoet nieuwe mensen iPhone headerDe dating-app Ontmoet Nieuwe Mensen van Badoo staat al tijdenlang hoog in de lijst ‘Top opgebracht’ in de App Store. Dat komt omdat je als gebruiker van de dienst veelvuldig de knip moet trekken om extra op te vallen in de applicatie of extra functies te krijgen. De update van vandaag brengt Badoo naar versie 1.8.0 en die zorgt ervoor dat je in-app credits kan kopen om nog eens extra op te vallen. Ook kan je Facebook-foto’s toevoegen.

Het is voor iedereen mogelijk om zichzelf te profileren op Badoo. Dat gaat met een korte omschrijving en een profielfoto en vervolgens zien personen in jouw buurt je online staan en kunnen ze je profiel bekijken. Badoo In de BuurtAls je bevalt, krijg je dat vanzelf te merken met een melding dat iemand je waardeert of met de introductie van een chatgesprek. Als de mensen direct in je buurt je niet bevallen, kan je nog altijd het spel ‘Ontmoeten’ spelen, waarin je onbetaald maximaal 100 personen per dag mag beoordelen. Heb je interesse, geen interesse of is iemand een misschien? Bij die laatste en bij een wederzijdse ja krijg je het van elkaar te zien. Maar als je los daarvan wilt zien wie jou leuk vindt op de pagina ‘Wil jou’, dan mag je in de buidel tasten.

Maar dat was al zo. Daarvoor biedt Badoo verschillende pakketten Superkrachten, variërend van een maand voor 8,99 euro tot een half jaar voor 31,99 euro. Daarmee krijg je ook meteen mensen van iets verder uit de buurt te zien op de In de buurt-pagina, zie je of je berichten zijn gelezen en krijg je de mogelijkheid nieuwe leden direct te kunnen benaderen. Er is dan zelfs een optie om met de meest populaire Badoo-leden te chatten.

Wat Badoo extra biedt in de nieuwste update van vandaag, zijn in-app koopbare credits. Die staan totaal los van de Superkrachten. Je kan credits kopen en spenderen in de In de buurt-sectie. Je kan jezelf ermee in de bovenste rij van de pagina zetten die voor alle Nederlandse leden zichtbaar is. Badoo profielEen keer jezelf opwerpen kost 100 credits – en 100 credits kosten 2,39 euro. Het duurste pakket kost 44,99 euro. Daarvoor krijg je 2750 credits.

Een andere vernieuwing in versie 1.8.0 is dat je nu foto’s vanaf Facebook kan toevoegen aan je profiel. De foto’s worden na je toestemming ingeladen en je kan ze zelf selecteren en in de categorieën algemene foto’s, overige foto’s en geheime foto’s. Het selecteren van foto’s werkt goed, maar het inladen is wat omslachtig als je veel foto’s op het netwerk hebt. Je moet dan constant een plusje drukken voordat je de volgende regels met foto’s te zien krijgt. Badoo zet overigens geen berichten op Facebook.

Ontmoet Nieuwe Mensen van Badoo is nog steeds geen goedkope manier om jezelf te presenteren aan anderen. Na de update is het wel wat eenvoudiger om foto’s die anderen van je hebben gemaakt, via Facebook, toe te voegen. Misschien gaat het daardoor ook zonder credits te kopen wel wat makkelijker.

Downloaden: Ontmoet Nieuwe Mensen – Chat, Date, Spelletjes op Badoo (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 22:01
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen daten, dating

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.