Dagboekapp Narrato universeel, ondersteunt M7-processor iPhone 5s

Dagboekapp Narrato is na een update universeel, maar ondersteunt ook nog eens de M7-coprocessor van de iPhone 5s.

Narrato is één van de vele apps voorzien van een iOS 7-update, maar de ontwikkelaar van de dagboekapp heeft het daar niet bij gelaten. De app biedt voortaan ook ondersteuning voor de 64-bits-processor en M7-coprocessor in de iPhone 5s en is universeel, wat betekent dat je hem ook in volle glorie op de iPad kunt gebruiken. De nieuwe iOS 7-interface is bovendien voorzien van een paar leuke toevoegingen. Achtergronden zijn onderworpen aan het bekende parallax-bewegingseffect en je kunt je iPhone zowel in portret- als landschapsmodus vasthouden.

Narrato optiesM7-ondersteuning zorgt ervoor dat iPhone 5s-bezitters voortaan in detail bijhouden hoeveel stappen ze hebben gezet en deze informatie aan hun dagelijkse verslag kunnen toevoegen. Dat kost verder amper extra batterijkracht van je iPhone: de M7-processor trekt informatie uit de bewegingssensoren van de iPhone 5s zonder dat de krachtigere A7-processor erbij wordt gehaald. Daar staat tegenover dat eerdere iPhones de M7-coprocessor niet ondersteunen en geen toegang hebben tot deze data. Op deze iPhones kun je echter de Moves-app koppelen om bewegingsdata binnen te halen.

Narrato laat je een verslag bijhouden van je dag. Hoewel de app gratis is, kunnen er wel kosten aan het gebruik gemoeid zijn: een jaarabonnement van €3,59 geeft je namelijk toegang tot onbeperkte cloudopslag voor al je bezigheden in de app.

Downloaden: Narrato (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2013, 21:05
Categorie Lifestyle
Onderwerpen m7, narrato

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.