Cut the Rope Experiments voor iPad afgeprijsd

Cut the Rope Experiments voor de iPad is tijdelijk afgeprijsd. Hierdoor betaal je nu maar 79 eurocent, in plaats van €2,99. In de game moet je touwen doorsnijden zodat een snoepje in de bek van een monster terechtkomt.

Cut the Rope ExperimentsHet veelgeprezen iPad-spel Cut the Rope: Experiments HD is tot en met het einde van de week in prijs verlaagd. Je betaalt voor het spel nu maar 79 eurocent, in plaats van de gebruikelijke prijs van €2,99. Daarmee kost de game eventjes evenveel als de iPhone-versie. In Cut the Rope: Experiments moet je een snoepje bij een groen monstertje krijgen door de touwen waar het snoep aan bungelt los te snijden.

Cut the Rope: Experiments is een vervolg op het originele Cut the Rope. Dit nieuwe deel introduceerde een jaar geleden een aantal nieuwe puzzelelementen, die levels gevarieerder maken. Cut the Rope Experiments telt 300 levels, verspreid over twaalf dozen met variërende thema’s.

De actie geldt volgens de makers het hele weekend, maar is nu alvast van start gegaan. Kijk als je op een later moment probeert te downloaden wel goed in de App Store of Cut the Rope nog steeds is afgeprijsd, voordat je het spel koopt.

Downloaden: Cut the Rope Experiments HD (€0,79, normaal €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2012, 15:02
Categorie Games
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.