Cut The Rope: Experiments krijgt superkrachten

Cut The Rope: Experiments heeft een update gekregen. In deze update vind je nieuwe superkrachten die je voor 79 cent koopt.

cut the rope experiments iphoneDe populaire game Cut The Rope heeft in de Experiments-variant een update gekregen. Nieuw zijn de superkrachten, waarmee je zelfs de moeilijkste levels kunt halen. Je zult er wel een extra in-app aankoop voor moeten doen. Net als bij de Mighty Eagle in Angry Birds zijn de superkrachten van Cut The Rope te koop voor €0,79. Ze zorgen ervoor dat je lastige levels doorkomt. Met telekinese kun je het snoepje in de gewenste richting sturen, je kunt een snoepje onbreekbaar maken of verborgen sterren verzamelen om sneller door nieuwe levels heen te komen.


Cut the Rope: Experiments is het vervolg op de originele game Cut the Rope van ZeptoLab. In de oorspronkelijke game moest je zorgen dat een snoepje dat aan een touw bungelde, in de mond van het monstertje Om Nom terechtkwam. In Experiments gaat het een stap verder: Om Nom krijgt te maken met een gekke professor die hem onderwerpt aan allerlei experimenten, om zodoende zijn snoepgedrag te analyseren. Ook nu moet je weer touwen doorsnijden om het snoepje in de mond van Om Nom te krijgen. Maar er komen meer extra’s aan te pas, zoals beweegbare robotarmen, zuignappen, raketten en touwschieters. Er zitten 150 levels in de game, verdeeld over 6 omgevingen, waarbij je verborgen aanwijzingen tegenkomt met commentaar van de professor. Lees onze review van Cut The Rope: Experiments om erachter te komen of deze game de moeite waard is.

Downloaden: Cut The Rope: Experiments (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 juli 2012 om 14:32
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.