Where’s My Perry krijgt twintig nieuwe levels

Where's My Perry is uitgebreid met twintig nieuwe gratis levels die je gratis kan spelen dankzij de nieuwste update. Fanatieke spelers die alles tri-gnomen kunnen bovendien rekenen op twee extra bonuslevels.

Where's My perry header iPhone iPod touch iPadDe Where’s My Water spin-off met Disney-figurant Perry het Vogelbekdier heeft een flinke update gekregen voor de iPhone, iPod touch en iPad. Where’s My Perry is voorzien van twintig nieuwe gratis levels in een apart nieuw hoofdstuk met de naam A Platypus Never Forgets. De grote toevoeging daaraan zijn spiegels die laserstralen kunnen kaatsen en zo de energie die je in het spel nodig hebt, kunnen verplaatsen. Voor de fanatieke spelers die in elk level alle drie de kabouters hebben gescoord, wacht een nieuwe achievement in de update en twee nieuwe bonuslevels.

Where's My Perry screenshot Daarnaast zijn alle stemmen in het spel bijgewerkt, in alle talen die ondersteund worden. Dat betekent dat je voortaan ook het gebrom van Major Monogram en Dr. Doof in het spel kan horen, ongeacht welke in welke taal je het spel hebt staan.

Where’s My Water was een van de grootste iPhone-successen van vorig jaar. Opvolger Where’s My Perry geniet nog geen zesde van het aantal App Store-beoordelingen van het origineel, maar wordt met 899 beoordelingen en een gemiddelde score van 4,5 ster eveneens op handen gedragen. In het spel laat je in allerlei puzzels water rondgaan dat het voor Perry mogelijk maakt te ontsnappen naar het volgende level.

Downloaden: Where’s My Perry (€0,79, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2012, 15:43
Categorie Games
Onderwerpen disney, where's my perry

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.