Crayon Physics Deluxe nu in de App Store

Crayon Physics, de game waarbij je objecten moet tekenen die aan de wetten van de zwaartekracht voldoen, is nu in de App Store verkrijgbaar voor €3,99.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

crayon_deluxeDe game Crayon Physics Deluxe is nu verkrijgbaar in de App Store voor €3,99. In deze puzzelgame moet je objecten op het scherm tekenen, die zich volgens de wetten van de zwaartekracht gedragen. Doel van het spel is in elk level hetzelfde: zorg dat de bal naar de gele ster wordt gebracht, door deze op inventieve manier te laten rollen, te takelen of op een andere manier te laten verplaatsen. Er zijn 50 levels in het spel aanwezig.

Dit spel is ook wel bekend onder de naam Line Rider, maar op de iPhone heeft het een extra dimensie gekregen: je kunt rechtstreeks op het touchscreen tekenen. In de App Store is al een soortgelijke game te vinden, die net als Crayon Physics de indruk wekt dat je met een kleurkrijtje op een gekreukeld stuk papier zit te tekenen: Touch Physics. Die kost slechts €0,79 maar heeft wel wat minder levels: 30 stuks.

Installeren: Crayon Physics Deluxe (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 22:48
Categorie Games
Onderwerpen game, hudson

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.