Safari+ voegt nieuwe functies toe aan iPhone-browser

Safari+ is een verzameling bookmarklets waarmee je handige functies tot je beschikking hebt, zoals zoeken in een pagina en een link gedwongen in een nieuw tabblad openen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

safariplus_enGisteren hadden we maar oog voor één ding: de iPhone 3G unlock. Maar ondertussen gebeurden er natuurlijk nog genoeg andere interessante dingen: zoals de release van Safari+. Dit is een verzameling bookmarklets die ervoor zorgt dat je webpagina’s kunt doorzoeken, vertalingen kunt maken, supersnel kunt scrollen enzovoort. Safari+ geeft MobileSafari de functionaliteit die je ook in een desktopbrowser tot je beschikking hebt. Een jailbreak is niet nodig.

Safari+ is eigenlijk een collectie handige bookmarklets voor je iPhone. Zo is er een bookmarklet waarmee je linkjes gedwongen in een nieuw tabblad kunt openen of waarmee je dezelfde site tweemaal opent. Best handig, maar wie in het verleden goed heeft opgelet herinnert zich dat veel van de bookmarklets die Safari+ nu aanbiedt in maart 2008 ook al eens langskwamen.

Open de volgende link vanaf je iPhone om Safari+ te gebruiken: Safari+.

Via: Lifehacker
Tipgever: Jaco

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:28
Categorie Diensten
Onderwerpen bookmarks, safari

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.