CovertChirp: twitteren zonder dat iemand het door heeft

CovertChirp is een Twitter-app die erg op de Notities-app van iOS lijkt. Hierdoor kun je Twitter bezoeken zonder dat je klasgenoten of collega's doorhebben wat je doet.

CovertChirpDe iPhone-app CovertChirp is ideaal voor Twitteraars die liever niet betrapt worden tijdens hun internetactiviteiten. Door je timeline volledig te hullen in het uiterlijk van de notitie-app van iOS, lijkt het namelijk alsof je eigenlijk aantekeningen aan het maken bent. Met behulp van een speciale knop kun je de Twitter-app zelfs helemaal verbergen, mocht iemand jouw iPhone toch van dichtbij zien.

CovertChirp laat je jouw Twitterfeed bekijken, berichten schrijven en DM’s lezen en versturen, allemaal op een manier die argeloze collega’s of klasgenoten doet denken dat je druk aan het werk bent. Een ideale vervanger voor je gewone Twitter-app is het dankzij zijn vermomde interface niet: door de soms wat onhandige positionering van knoppen en het gebrek aan goed onderscheid tussen tweets is CoverChirp namelijk niet de mooiste app. Gezien het doel dat de app dient, hoeft dit ook niet.

Downloaden: CovertChirp (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2011, 17:43
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.