Cortado Workplace voor iPhone krijgt nieuw uiterlijk

Cortado Workplace heeft een nieuw uiterlijk gekregen, met onder andere de mogelijkheid om PDF's te scannen vanuit de app. Met Cortado krijg je een online opslagruimte (2GB gratis), die je vanaf de iPhone kan benaderen. Je kunt ook bestanden in diverse formaten openen.

cortado-workplaceHet is wonderlijk wat een nieuw uiterlijk voor een app kan doen. Cortado Workplace was tot nu toe een redelijk saai ogende app. Nu de app een complete redesign heeft gehad, krijg je spontaan zin om het eens te gaan gebruiken. Cortado Workplace is een oplossing waarmee je altijd toegang hebt tot je documenten en bestanden. Je kunt documenten bekijken, beheren en openen en zelfs printen vanuit de iOS-app.

Bij het openen van een account krijg je 2 GB online opslagruimte gratis. Eventueel kun je extra opslagruimte bijkopen. De oplossing is geschikt voor WebDAV en voorzien van een wachtwoord, zodat anderen niet zomaar in je Workplace kunnen kijken. Bestanden die je in Cortado Workplace hebt opgeslagen, kun je in origineel formaat bekijken.

cortado-iphoneJe kunt documenten scannen (fotograferen) en daarna als PDF opslaan, printen via Wi-Fi naar vrijwel elke printer zonder je pc aan te hoeven zetten en je hebt toegang tot de documenten vanaf meerdere apparaten. Eigenlijk zijn er maar twee concurrenten voor Cortado Workplace: het immens populaire Dropbox en de iCloud-diensten die Apple met de komst van iOS 5 gaat uitrollen. Een mooi uiterlijk, zoals bij deze update is toegepast, helpt om toch nog relevant te blijven voor gebruikers, maar is misschien niet genoeg. Misschien zou Cortado zich meer moeten richten op de zakelijke markt. Ze brengen ook de Cortado Corporate Server op de markt, die veel meer functionaliteit biedt, zoals toegang tot het bedrijfsnetwerk, netwerkprinten, maken en PDF-bestanden en faxberichten en faxen versturen vanaf je iPhone. Cortado Workplace is sinds maart 2010 beschikbaar.

Downloaden: Cortado Workplace (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2011, 20:39
Categorie Productiviteit
Onderwerpen cortado, online opslag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.