Complete Class Organizer: complete iPad-app voor scholieren en studenten

Complete Class Organizer is een app waarmee je je studieactiviteiten kunt vastleggen. De app geeft je de mogelijkheid om notities, huiswerk, school- of studierooster en andere zaken te
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

complete class organizerDe Complete Class Organizer is een app waarmee studenten en scholieren hun zaakjes beter kunnen organiseren. Je kunt er notities mee maken, lessen en college’s in gesproken vorm opnemen en je huiswerkopdrachten mee noteren. Er zit ook een todolijst en cijferlijst in en je kunt je weekrooster duidelijk overzien. Er is rekening gehouden met zoveel mogelijk manieren om te studeren: de ene persoon kan dingen beter onthouden door te luisteren (vandaar de opnamefunctie), een ander schrijft het liever op of visualiseert alles het liefst in schema’s.

De app bevat ook een persoonlijke bibliotheek, waarin je alles rondom je studie kan vastleggen. Ook heb je vanuit de app makkelijk toegang tot een woordenboek, Google en Wikipedia. Alleen is het jammer dat voor de meeste studenten de boeken en syllabi nog niet digitaal verkrijgbaar zijn, zodat je alsnog met een tas moet zeulen. Op zoek naar een alternatief? iStudiez Pro is een populaire app waarmee je ook je school- en studierooster kunt vastleggen inclusief behaalde cijfers. En kijk ook eens in ons overzicht van de 5 beste iPad-apps voor school.

Downloaden: Complete Class Organizer (€3,99)

complete class organizer ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:40
Categorie Onderwijs
Onderwerp school

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.