Angry Birds Rio HD krijgt nieuwe Airfield Chase-episode

Angry Birds Rio HD heeft een update gekregen met een nieuwe episode, genaamd 'Airfield Chase'. In de loop van 2011 zullen er steeds nieuwe episodes bijkomen. Ook nu zijn er weer 15 nieuwe levels toegevoegd.

angry birds rio hdAngry Birds Rio HD heeft een update gekregen, die opnieuw 15 nieuwe levels bevat. Ook zijn er vier nieuwe achievements te halen. De game bevat bovendien een compleet nieuwe episode, onder de naam ‘Airfield Chase’. Ontwikkelaar Rovio heeft aangekondigd dat er in de loop van 2011 steeds nieuwe episodes zullen bijkomen. In Angry Birds Rio HD moet je de vogels meehelpen om hun vrienden te bevrijden.

Ondertussen moet je de boosaardige smokkelaars verdrijven. Bij ontwikkelaar Rovio is het succes inmiddels behoorlijk naar het hoofd gestegen. Chief marketing officer Peter Vesterbacka beweerde dat de Forbes-waardering van $700 miljoen tot $1 miljard dollar voor het bedrijf veel te laag was ingeschat. Vesterbacka vindt dat zijn bedrijf meerdere miljarden waard is. Hij trok daarbij de vergelijking met Facebook-gamebedrijf Zynga, die tussen de 20 en 25 miljard dollar waard is. Vesterbacka is echter niet bereid om te verkopen – tenzij iemand genoeg geld meebrengt. Binnen twee tot drie jaar wil Rovio op de aandelenmarkt van New York staan.

Downloaden: Angry Birds Rio HD (€2,39)
Tipgever: Jochem

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2011, 21:43
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.