Trailrs voor iPad: trailers kijken en push notificaties ontvangen

Trailrs is een app waarmee je filmtrailers op de iPhone kunt bekijken. De app haalt ook relevante video's van YouTube, toont filminformatie en kan je waarschuwen met push notificaties.

trailrsHet is vreemd dat er eigenlijk niet meer trailer-apps voor de iPad zijn verschenen. Het lijkt immers zo ideaal: je zakt onderuit op de bank om te kijken welke films je binnenkort eens zult gaan kijken. Trailrs is een nieuwe app die alle nieuwe trailers bij elkaar brengt en ook nog wat handige extra’s bevat. Zo kun je een push notificatie krijgen als er iets over jouw favoriete films te melden valt. Trailrs toont ook filminformatie en heeft een koppeling naar YouTube. De app is universeel en zowel op de iPhone als de iPad te gebruiken.

Bij het opstarten zie je de filmposters met keuze uit films die nu in de bioscoop draaien, films die op DVD verkrijgbaar zijn en films die nog in de toekomst moeten verschijnen. Trailrs is gemaakt door Andy Smart, dezelfde man die ook de app Sociable door de iPhone maakte. Vanuit de app kun je ook gerelateerde trailers zien, via de YouTube-app die standaard al in iOS aanwezig is. Nadeel is dat je niet kunt aangeven dat je altijd de YouTube HD-video’s wilt zien; de app pakt gewoon de eerste de beste video die aan de criteria voldoet. Je kunt trailers als favoriet markeren, waarna ze snel terug te vinden zijn via het harticoontje. Je kunt ook filminformatie delen vanuit de app via Facebook, notificaties uitschakelen en kiezen uit meerdere landen (helaas geen Nederland, wel Duitsland, Frankrijk, Spanje, UK, Japan of VS).

Downloaden: Trailrs (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2011, 10:37
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.