Cobook Contacts laat nu online visitekaartjes maken zonder Facebook

De adresboek-app Cobook Contacts laat voortaan iedereen online visitekaartjes maken en delen. Voorheen had je Facebook nodig voor Livecards.

Cobook Livecards voor iedereenEen online visitekaartje maken en delen met andere gebruikers van Cobook Contacts, hoeft niet langer via Facebook. Iedere gebruiker van de gratis contacten-app kan nu een online visitekaartje, een zogenaamde Livecard, aanmaken. Dat kan dankzij een update die het mogelijk maakt je aan te melden met je e-mailadres in plaats van Facebook. Bovendien heeft elke Livecard nu een publieke URL zodat je hem met iedereen kan delen.

Cobook contactpaginaHet is helaas niet mogelijk om de informatie die je deelt op de Livecards, in de iPhone-app aan te passen. Je maakt je Livecard weliswaar aan in de applicatie, maar je kan alleen op de website van Cobook aangeven wat je wel en niet publiekelijk zichtbaar wilt maken. Nieuw is verder dat je de online visitekaartjes ook kan delen via sms of iMessage.

Verder biedt Cobook 2.2 de mogelijkheid om andere contacten meteen te bellen zodra je op een telefoonnummer drukt. Daarmee bespaar je jezelf een extra handeling. Als je meer acties wilt zien, druk je een nummer langer in en kan je hem alsnog bijvoorbeeld kopiëren.

Cobook introduceerde de Livecards in de grote update 2.0 van vorige maand. Sindsdien kwam ook de concurrerende contacten-app Brewster met een update waarin je online contactenkaartjes met andere gebruikers kan uitwisselen.

Downloaden: Cobook Contacts (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2013, 13:50
Categorie Productiviteit
Onderwerpen adresboek, contacten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.