CityZapper New York iPhone-app tijdelijk gratis

De CityZapper-gids van New York is de komende dagen gratis te downloaden. De gids wijst je de weg in New York aan de hand van lokale reporters, vliegtuigpersoneel en een redactie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cityzapper new yorkNew York is stad van de maand op CityZapper.nl en daarom geeft de website de nieuwe stedengids New York gratis weg. Maximaal 5.000 personen kunnen profiteren van dit gratis aanbod en lezers van iPhoneclub krijgen daarbij een voorsprong. CityZapper zal de actie volgende week pas in bredere kring bekendmaken, als het aantal van 5.000 nog niet is bereikt. De CityZapper-gids kost normaal €2,99 en is Nederlandstalig. Er zijn inmiddels 12 CityZapper-gidsen verkrijgbaar in de App Store en het aantal groeit nog steeds. De inhoud van de gidsen is afkomstig van lokale verslaggevers, medewerkers van luchtvaartmaatschappijen en de eigen redactie van CityZapper.

Je kunt alle reisgidsen offline gebruiken, omdat alle informatie al bij het downloaden in de app aanwezig is. De CityZapper-gids bepaalt met behulp van gps je locatie (dit gaat via de gps-satellieten en leidt dus niet tot roamingkosten) zodat je ter plekke kunt zien welke leuke restaurantjes, hotels en bezienswaardigheden er in de buurt zijn. CityZapper werkt net als de app Waarheen? met een draaischijf waarop je de gewenste nuttige plaatsen kunt kiezen.

Downloaden: CityZapper New York (tijdelijk gratis, normaal €2,99)
Update: de gids is inmiddels weer in prijs verhoogd.
Ook verkrijgbaar: andere gidsen van CityZapper, zoals Parijs, Berlijn, Brugge, Rome, Venetië, Wenen en Basel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2011, 9:34
Categorie Reizen
Onderwerpen cityzapper, reizen, stedengids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.