CamScanner 1.5: scan-applicatie verbetert afbeeldingskwaliteit

De scan-applicaties CamScanner+ en CamScanner Free zijn geüpdatet voor de iPhone en iPod touch. De kwaliteit van de scans is er op vooruit gegaan en je kan documenten handig ordenen met behulp van tags.

camscannerDe hoog gewaardeerde scan-applicatie CamScanner voor de iPhone en iPod touch, is vandaag bijgewerkt naar versie 1.5. De app biedt meer opties om de gescande afbeelding goed tot zijn recht te laten komen op de iPhone. CamScanner zorgt daardoor nog beter dan voorheen dat een document waarvan je een foto maakt, helder en leesbaar is op het toestel. Ook kan je een wachtwoord op PDF-bestanden zetten.

CamScanner inscannen op de iPhoneDe updates van CamScanner+ en de gratis variant CamScanner Free naar versie 1.5 zijn zo groot, dat de ontwikkelaar voor de derde keer sinds de uitgave een nieuwe tutorial in je rij met documenten neerzet. Die laat zien hoe de app bedient en wat de veranderingen zijn. Bijvoorbeeld in het gebruik van tags. Je kon al tags aan documenten hangen, maar nu kan je tags ook veranderen van naam. Verander een map met tags, en alle documenten erin krijgen meteen de nieuwe tag. Je kan een nieuw document eenvoudig een tag meegeven door de scan naar de map te slepen.

Bij het inscannen heb je naast de opties scan verlichten en magic color, de optie om de helderheid, het contrast en de ‘omvormen tot scan’-optie handmatig te doseren met sliders.

CamScanner is daarnaast verbeterd als het aankomt op stabiliteit. Je kan voortaan een grid activeren om je foto er recht op te zetten en er zijn meer mogelijkheden voor losstaande pagina’s van langere documenten. Die kan je voortaan ook uploaden naar Google Docs, Box.net, Evernote, Dropbox en ouderwets versturen via e-mail. Al is dat natuurlijk nog steeds moderner dan papieren documenten doorsturen.

Downloaden:
CamScanner+ (€3,99, zonder advertenties)
CamScanner Free (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2012, 22:24
Categorie Productiviteit
Onderwerp skyscanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.