Camera+ viert tweejarig bestaan en 8 miljoen verkochte apps

Camera+ viert 2 jaar in de App Store en 8 miljoen downloads. De camera-app voor de iPhone werd benaderd door Google, Zynga en Adobe, maar is nog steeds onafhankelijk.

camera plusDe iPhone-app Camera+ viert vandaag z’n verjaardag. Precies twee jaar is deze uitgebreide foto-app verkrijgbaar voor de iPhone. Tegelijk vieren ze ook de 8 miljoenste verkochte app. Oprichter John Casasanta kijkt in een blogposting terug op de afgelopen twee jaar. Wat begon als een kleine app, is nu uitgegroeid tot een behoorlijk groot project, waar 17 ontwikkelaars aan werken. Het bedrijf wil het liefst zelfstandig blijven, ook al zijn er wel partijen als Google, Adobe en Zynga langsgekomen die de app wilden kopen. De makers van Camera+ hebben namelijk een behoorlijke lijst van dingen die ze nog willen doen en dat doen ze liefst niet onder druk van cententellende investeerders.

Vooral na de overname van Instagram door Facebook zijn er volgens CEO Casasanta belachelijke bedragen genoemd. Maar hoewel het verleidelijk was, hebben ze niet toegestemd met de aanbiedingen.

Er komt binnenkort een update aan van de app. Dit is de eerstvolgende grote update, die al langere tijd in ontwikkeling is. Details wil Casasanta er echter niet over kwijt, behalve dan dat het een hoop gebruikers blij zal maken.

Downloaden: Camera+ (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2012, 22:32
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.