Camera Albums: voor elk onderwerp een apart fotoalbum

Camera Albums is een nieuwe foto-app. Met Camera Albums kun je voor elk onderwerp (vakantie, familie, etc) een apart fotoalbum maken, die je eventueel kunt afschermen met een wachtwoord.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

camera albums iphoneCamera Albums is een nieuwe app waarmee je meerdere fotoalbums kunt maken. Voor elk fotoalbum is er een andere kleur camera waarmee je de foto’s schiet. Je maakt bijvoorbeeld albums voor Familie, Vrienden, Privé en Vakantie. Als je de app opstart krijg je een overzicht van de beschikbare albums. Je kiest er eentje uit en alle foto’s die je daarna maakt komen in het gekozen album terecht. Het voordeel is dat je vooraf kiest in welk album een foto moet terechtkomen en niet achteraf hoeft te gaan sorteren. Je kunt ook een wachtwoord instellen voor een bepaalde map en geotagging aan of uit zetten. Je kunt de foto’s natuurlijk ook gewoon opslaan in de Camerarol, zoals de standaard foto-app op de iPhone doet.

In Camera Albums zit ook een eenvoudige fotobewerker en je kunt gemaakte foto’s delen op Twitter en Facebook. In totaal zijn er 10 albums mogelijk, die je een zelfgekozen naam kunt geven. Heb je eenmaal foto’s in een bepaald album geplaatst, dan kun je ze achteraf ook weer verplaatsen naar een ander album. Camera Albums is niet de eerste app waarmee je foto’s in mappen kunt indelen, maar het kan voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun sorteerprobleem wel dé oplossing zijn die op het juiste moment langskomt.

Downloaden: Camera Albums (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2012, 17:58
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.