Flitsers.mobi Lite: gratis flitspalen-app met reclame

Flitsers.mobi is nu ook in gratis variant verkrijgbaar. Deze flitsers-app is voorzien van reclamebanners en waarschuwt op basis van je gps-locatie. Ook zit er wegherkenning in.

flitsers mobi liteFlitsers.mobi is een van de meest gedownloaden flitsers-apps voor de iPhone. Er zijn mensen die terugschrikken van de prijs van €2,39. Daarom is er nu ook een gratis versie van de app. De gratis app heeft dezelfde functionaliteiten als de betaalde app maar heeft een duidelijke reclamebanner onderin het scherm (waar de omschrijving in de App Store overigens geen melding van maakt). Het idee achter de app is hetzelfde gebleven: gebruikers melden dat er een verkeerscontrole of flitser staat en de redactie van Flitsers.mobi bekijkt de melding en voegt het toe aan de app. Alle informatie is user-generated, waardoor de app volgens de makers sneller is dan vergelijkbare apps.

Flitsers.mobi heeft dagelijks 200.000 gebruikers en de betaalde versie is het afgelopen jaar al 130.000 keer verkocht. De app werkt op de achtergrond, ook wanneer je aan het bellen bent of muziek luistert. Je kunt alle meldingen op het scherm bekijken (zoals hierboven aangegeven), maar je kunt ook gewoon wachten tot je een automatische alert krijgt. Je stelt zelf in binnen welke radius je gewaarschuwd wilt worden. Het dashboard van de app is misschien niet de mooiste, maar is wel zo overzichtelijk mogelijk gemaakt, zodat je de info tijdens het rijden snel kunt aflezen.

Downloaden: Flitsers.mobi Lite (gratis)
Ook verkrijgbaar: Flitsers.mobi zonder reclame (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2012, 17:00
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen flitspalen, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.