Taskbox voor iPhone: email-app met takenlijst, prioriteiten en deadlines

Taskbar is een e-mailapplicatie voor de iPhone, waarmee je productiever kunt omgaan met e-mail. Je kunt taken koppelen, taken toewijzen aan anderen en deadlines stellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

taskbox witDe app Sparrow voor iPhone wordt niet meer verder uitgebreid met nieuwe functies, nu Google de nieuwe eigenaar is. Toen we dit hoorden gingen we bij iPhoneclub meteen op zoek naar geschikte alternatieven… maar die zijn er eigenlijk nauwelijks. Er zijn wel alternatieve e-mailapps voor iOS, maar geen enkele steekt er echt bovenuit. Misschien is Taskbox de app waar we op hebben zitten wachten. De app bevindt zich momenteel in betafase, maar is wel gewoon in de App Store te krijgen – en dan ook nog voor een behoorlijke prijs: €5,49. Is dat de moeite? Om te beginnen: Taskbox werkt voorlopig alleen met Google Mail-accounts, waardoor de app niet voor iedereen geschikt zal zijn.

In toekomstige updates willen de makers dat verder uitbreiden. Wat wel slim is gedaan is dat je inbox is gekoppeld aan een takenlijst. E-mailberichten worden taken als er een actie aan gekoppeld moet worden. Je kunt prioriteiten en deadlines stellen en opdrachten aan anderen toewijzen.

Taskbox is ontstaan uit een Kickstarter-project dat nog steeds loopt. Als je 5 dollar doneert krijg je de app in oktober gratis. Dat is het moment waarop de definitieve versie van de app staat gepland. Wie sneller de app wil proberen kan ook nu al de betaversie voor €5,49 installeren. Ben je op zoek naar een manier om je (Gmail-)inbox beter te organiseren en irriteer je je eraan dat het eigenlijk maar een statische lijst mailtjes is, waar je eigenlijk productiever mee zou moeten omgaan, dan is Taskbox echt een aanrader. Jammer dat het alleen Gmail ondersteunt. Maar omdat Gmail voor veel mensen tegenwoordig dé standaard mailbox is, zal de groep geïnteresseerden groot genoeg zijn om Taskbox tot een succes te maken.

Downloaden: Taskbox (€5,49)

Waarschuwing: deze app crasht op twee van onze drie testtoestellen bij het swipen over berichten. We kunnen de app dan ook niet aanbevelen als je een perfect functionerende app zoekt. De app bevindt zich nog in betafase, zoals het artikel aangeeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2012, 18:24
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, gmail, taken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.