Bruno Mars krijgt eigen muziekgame Bruno Mars Revenge

Er is een apart muziekspel voor de iPhone uitgekomen ter ere van de zanger Bruno Mars. Bruno Mars Revenge bevat het complete album Doo-Wops & Hooligans en bevat extra informatie over de zanger en zijn muziek.

Bruno Mars Revenge voor de iPhone en iPadBruno Mars bestormde dit jaar al de hitlijsten met Just the Way You Are, Grenade en nu snelt The Lazy Song alweer naar de hoogste regionen van de charts. Ontwikkelaar Tapulous vond het reden genoeg om een nieuwe Tap Tap Revenge uit te brengen die geheel in de stijl van de populaire zanger is aangekleed. Het concept van het muziekspel is nog steeds hetzelfde: tik bolletjes die in beeld verschijnen op het ritme van de maat aan en vergaar zoveel mogelijk punten gedurende een heel liedje. Mars’ hele album Doo-Woops & Hooligans is in de app te spelen.

De tracklist ziet er als volgt uit:

Our First Time
Runaway Baby
Marry You
Talking to the Moon
Grenade
Count On Me
Just the Way You Are
Liquor Store Blues ft. Damian Marley
The Lazy Song
The Other Side

De nummers zijn op meerdere niveau’s van moeilijkheid te spelen en variëren van zeer sloom (Our First Time) tot erg snel (The Other Side). De achtergronden wisselen ook af, maar de meesten hebben een achtergrond die qua klaar doet denken aan verkleurd papier. In de video hieronder wordt de nieuwe single The Lazy Song op de iPad gespeeld:

Net als andere apps uit de stal van Tapulous bevat ook Bruno Mars Revenge volledige lyrics, tweets van de zanger en een biografie. Bijna elke maand komt er wel een spel in de Tap Tap Revenge-reeks uit. In maart verscheen Green Day Revenge en daarvoor kregen Lady Gaga, Linkin Park, Coldplay, Metallica, Kings of Leon en Katy Perry al een eigen app.

Downloaden: Bruno Mars Revenge (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 16:45
Categorieën Games, Muziek
Onderwerpen muziek, tap tap, tapulous

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.