Muziekspel Tap Tap Green Day Revenge promoot album op iPhone

Tapulous heeft ter promotie van het live-album van Green Day, getiteld Awesome as F**k, een Tap Tap Revenge app uitgebracht met de naam Green Day Revenge. In het muziekspel kun je onder andere American Idiot, Basket Case en Welcome to Paradise meetikken op de maat van de muziek.

Green Day horizontaalDe tijd dat promotionele apps per definitie gratis zijn, lijkt nu wel achter ons te liggen. Nadat je vanaf dinsdag 80 eurocent mocht neerleggen voor Angry Birds Rio die reclame maakt voor een animatiefilm over paradijsvogels, komt Tapulous met Green Day Revenge. Je mag flink in de buidel tasten voor het muziekspelletje dat het nieuwste live-album van de Amerikaanse poprockband Green Day promoot.


Green Day is niet de eerste band die een variatie van het spel Tap Tap Revenge op zijn naam krijgt. Eerder al kregen onder andere Lady Gaga, Linkin Park, Coldplay, Metallica, Kings of Leon en Katy Perry een eigen app. De gameplay is onveranderd gebleven: op vier balken komen bolletjes naar beneden. Onderaan het scherm moet je de cirkels op de maat van de muziek indrukken. Doe je dat een tijdje zonder fouten, dan kun je rekenen op bonussen die de score flink omhoog duwen. Anderzijds leg je het spreekwoordelijke loodje als je geen bolletje goed raakt.

De applicatie Green Day Revenge promoot het live-album Awesome as F**k en bevat de live-gespeelde tracks 21 Guns, Know Your Enemy, She en When I Come Around. Daarnaast zijn ook Good Riddance (Time of Your Life), Longview, Brain Stew en natuurlijk Welcome To Paradise, Basket Case en American Idiot speelbaar.

Downloaden: Green Day Revenge (€3,99)

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.