Deel échte kopstoten uit in nieuwe iPad-game Bash’ em

Het actiespel Bash 'em werkt alleen voor de iPad 2 en dat komt omdat het spel op unieke manier gebruik maakt van de frontale camera van het apparaat. Het herkent de stand van je hoofd en zo kan je kopstoten uitdelen aan tegenstanders.

Bash em voor de iPad game waarin je kopstoten geeftBash’ em is een nieuw spel voor de iPad dat op een hele andere manier speelt dan je gewend bent. Je speelt niet met swipe-bewegingen of virtuele sticks op het scherm, nee: je raakt het scherm er niet eens bij aan! In Bash’ em deel je kopstoten uit aan doelwitten die dichterbij komen. De camera registreert de houding en positie van je gezicht. Eerst kantel je je hoofd richting een doelwit en vervolgens maak je een headbang-beweging om de tegenstander uit te schakelen.

Bash’ em werkt dus alleen op de iPad 2, omdat de iPad van de eerste generatie geen frontale camera aan boord heeft. Een trailer laat zien dat Bash’em behalve de originele manier van besturing niet overloopt van charme. Het spel heeft een Duitstalige beschrijving in de App Store, maar is in het Engels te spelen.

Downloaden: Bash ’em (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 15:50
Categorie Games
Onderwerp ipad 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.