Bright iPhone-app krijgt update met nieuw icoon en zoekfunctie

De applicatie Bright heeft een update gekregen met kleine verbeteringen, zoals een zoekfunctie, bladerknoppen en een nieuw icoon. Voor de iPad komt er spoedig een update naar versie 1.2.

bright icoonIn de App Store is een update van de Bright iPhone-applicatie te vinden, met een nieuw icoon en nieuwe functies. In versie 1.1 is vooral gekeken naar feedback van de 25.000 gebruikers. De applicatie heeft een nieuw icoon gekregen, gemaakt door de jonge ontwerper Sebastiaan de With. In de Bright-applicatie kun je makkelijker door het nieuws bladeren met terug- en verderknopjes, dubbeltappen op de logobalk brengt je weer bovenin een artikel of lijst en gelezen artikelen zijn nu beter herkenbaar.

Er is een zoekfunctie toegevoegd en je kunt video’s voortaan via Wi-Fi en 3G bekijken. Voor gebruik op de iPad zal er binnenkort nog een versie 1.2 volgen, waarin een probleem met beperkt scrollen is opgelost. Wie het wil bekijken en zelf geen iPad heeft, kan terecht op Bright Night #5 op 23 april. Daar zal ook icoonontwerper Sebastiaan aanwezig zijn. Later deze maand volgt de Bright-applicatie voor Android.

Downloaden: Bright voor iPhone 1.1 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2010, 15:30
Categorie Nieuws
Onderwerp tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.