Booking.com: meer sorteermogelijkheden bij boeken van hotel

Booking.com heeft haar iPhone-app aangevuld met de mogelijkheid om te sorteren op thema's van hotels, zoals zakelijk en landelijk.

Booking.com iPhone iPod touchDe hotelreserveringssite Booking.com heeft haar iPhone-app voorzien van een update die het makkelijker maakt om op geschikte hotels te zoeken. De applicatie heeft daarvoor nieuwe sorteermogelijkheden geïntroduceerd. Zo kan je nu sorteren op beschikbare deals op de locatie en data die je hebt gekozen, en is de filtermogelijkheid zoeken op thema’s toegevoegd. In totaal kan je nu filteren op allerlei voorwaarden als sterrenwaarderingen, prijsklasse, hoteltype, voorzieningen, afstand, steden, reviewscore, gratis Wi-Fi, huisdieren en dus thema’s.

Thema’s van hotels zijn bijvoorbeeld internationaal, landelijk, familie, gourmet, eco-vriendelijk, zakelijk, stedentrip, shoppen, budget/ backpacker, luxueus, design, budgetvriendelijk, romantisch, natuurlijk, ontspannend en backpackers. Ze zijn gebaseerd op de steekwoorden die aan hotels zijn toegekend en dus kunnen er doublures in voorkomen.

Onder iOS 6 kan je nu delen via de standaardmodules van Twitter en Facebook in de app en er is nu een pijl bij de naam van een hotel om de volgende stap aan te wijzen.

Downloaden: Booking.com (gratis, universele app, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2012, 16:42
Categorie Reizen
Onderwerpen booking.com, habbo hotel, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.