SNS Mobiel Bankieren: acceptgiro scannen en overboeken

SNS Mobiel Bankieren voor de iPhone is geüpdatet met de bijzondere mogelijkheid om acceptgiro's in te scannen en over te boeken.

SNS Mobiel Bankieren updateSNS heeft haar mobiele betalings-app voor de iPhone geüpdatet met een aardige functie. Je kan met de applicatie voortaan foto’s maken van acceptgiro’s, die door de applicatie worden uitgelezen. De handeling bespaart het handmatig invoeren van betalingsgegevens en na het scannen kan je meteen overboeken. Ook heeft SNS Mobiel Bankieren overboeken makkelijker gemaakt voor klanten met een spaarrekening.

Een derde verbeterpunt van SNS Mobiel Bankieren versie 2.1 is de toevoeging van de waarde van de portefeuille voor klanten die beleggen bij de bank. Die waarde is terug te vinden in het rekeningenoverzicht. Ten slotte is een aantal kleine andere punten verbeterd. We hebben het inscannen van de acceptgiro’s helaas niet kunnen testen.

Interessant is ook wat SNS Mobiel Bankieren meldt in de App Store-omschrijving. Daarin belooft de bank dat ze dit jaar, doelend op 2013, nog veel meer functies gaat ontwikkelen. De prioriteit van de bank ligt momenteel bij het ontwikkelen van een mobiele pincode. Die moet het sneller en makkelijker maken om zonder omslachtige tussenstappen geld over te boeken.

Downloaden: SNS Mobiel Bankieren (gratis, universele app, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2012, 15:58
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.