Booking.com biedt nu ook offline info over je hotel

Hotelreserverings-app Booking.com geeft je nu ook offline beschikking over favoriete en recent bekeken hotels en hun contactgegevens.

Booking.com header hotel boeken met iPhoneDe hotelreserverings-app Booking.com heeft een welkome update gekregen op de iPhone en iPad. In versie 5.6 alweer heb je nu ook offline toegang tot een gedeelte van de informatie in de applicatie. Als je zonder internetverbinding zit, kan je nog altijd je account benaderen met favoriete en bekeken hotels, zodat je ter plekke bijvoorbeeld nog een hotel kan vinden om naartoe te rijden. Ook de reserveringsbevestiging is offline beschikbaar.

De informatie die je over favoriete en recent bekeken hotels vindt, omvat het adres en telefoonnummer van een hotel, maar ook het nummer van de klantenservice van Booking.com zelf. Verder kan je zonder internetverbinding aan de hand van je iPhone of iPad aantonen dat je wel degelijk hebt geboekt bij het hotel waar je aan de balie staat.

Versie 5.6 van Booking.com voor de iPhone is verder geoptimaliseerd voor blinden en slechtzienden. De applicatie is efficiënter ingericht op VoiceOver, de voorleesmethode van Apple binnen iOS.

Downloaden: Booking.com (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2013, 17:56
Categorie Reizen
Onderwerpen booking.com, habbo hotel, spraak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.