My T-Mobile voor iPhone laat verbruik uitgebreider zien

My T-Mobile voor iPhone heeft uitgebreidere statistieken over je bel- en sms-gedrag. Je kan nu zien wat je elke dag verbruikt.

My T-Mobile iPhone screenshot gebruikTelecomprovider T-Mobile heeft haar belstatus-app voor de iPhone verbeterd. Versie 2.2 van My T-Mobile laat voortaan uitgebreidere gegevens zien over je bel- en sms-gedrag. Voorheen zag je al hoeveel minuten en sms-berichten je nog in de bundel had. Nu kan je ook je historie opvragen. Je ziet details van je gebruik op een aparte pagina. Daarin zie je onder andere je gespreksgeschiedenis binnen Nederland en in het buitenland, en zie je precies wanneer je sms’jes verstuurde.

De minuten en sms’jes worden geteld vanaf de dag dat je nieuwe bundel ingaat. De details zijn ook over die periode zichtbaar. Je hoeft de gegevens dus niet elke keer handmatig te resetten. De verbetering past in de nieuwe campagne van My T-Mobile waarin rapper Ali B aandringt op meer duidelijkheid en minder gedoe met zijn telefoonabonnement. Toch is het plaatje nog niet compleet: er is namelijk nog geen uitgebreid rapport van je dataverbruik.

My T-Mobile versie 2.2 voor de iPhone rekent verder af met enkele fouten.

Downloaden: My T-Mobile (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2013, 17:03
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen belstatus, dataverbruik, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.